Borrelboot & Hou van Holland Dinerspel Groningen

» Uitje » Borrelboot-hou-van-holland-dinerspel-groningen

arrangement bekend van TV dinerspel

Laat het werk maar even varen en ontspan tijdens dit teamuitje in Groningen! Tijdens het dag arrangement Borrelboot met Hou van Holland dinerspel geniet je samen met je collega’s van een heerlijke rondvaart over de mooie grachten van Groningen. Na de rondvaart spelen jullie de gezellige Hou van Holland-quiz tijdens een driegangendiner. Een fijne avond waar de combinatie van eten, borrelen en plezier maken centraal staat. 

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Drankjes uit Hollandse bar
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

Rondvaart door de grachten van Groningen en Hou van Holland Dinerspel 

Tijdens dit gezellige bedrijfsuitje in Groningen worden jullie rond borreltijd verwacht bij onze borrelboot voor een rondvaart over de mooie grachten van de Groningse Diepenring. Net als bijvoorbeeld Zwolle is ook Groningen een Hanzestad. Maar wat is een Hanzestad eigenlijk? En waarom worden Groningers Mollebonen genoemd? De Groningse stadsgids gaat je er alles over vertellen. Onder het genot van een drankje worden jij en je collega’s rondgevaren door het prachtige centrum van Groningen. Na de boottocht gaat het pas echt los: het is tijd voor het Hou van Holland dinerspel! 

Wat kun je verwachten van het Hou van Holland Dinerspel in Groningen?

Nadat jij en je collega’s weer aan wal zijn geklommen, worden jullie welkom geheten door de quizmaster in een sfeervolle horecalocatie in het centrum van Groningen. Tijdens het diner spelen jullie het Hou van Holland dinerspel. Het spel wordt gespeeld tussen de gangen door, dus er is genoeg tijd om gezellig met elkaar bij te praten. Bij het Hou van Holland spel komen uiteraard de meest bekende spellen van het Ik Hou van Holland Tv-programma voorbij. Denk hierbij aan ‘Geen Ja, Geen Nee’, ‘Het Boodschappenspel’ en natuurlijk worden de bekendste Hollandse meezingers meegebruld! Van Doe Maar tot Drukwerk en alles er tussenin! In teams zullen jullie strijden voor de hoofdprijs. Uiteraard zullen er ook specifieke vragen over Groningen voorbijkomen. Het spel wordt afgesloten met een slinger van elk team aan het Rad van Fortuin. Dat kan het hele spel op de kop zetten kan waardoor het spel tot het einde spannend blijft!  

Offerteaanvraag

Een heerlijke rondvaart samen met je collega's over de grachten van Groningen, daarna een gezellige avond tijdens het Hou van Holland dinerspel. Een heerlijk ontspannen teamuitje om elkaar eens even in een heel andere setting mee te maken. Wil je meer informatie over dit bedrijfsuitje in Groningen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Drankjes uit Hollandse bar
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen