Weekendarrangement voor bedrijven in Groningen

» Uitje » Bedrijfsweekend-in-groningen

arrangement teambuilding

Een weekendarrangement in Groningen waarbij je samen met je collega’s zakelijk en ontspanning combineert. Het ene gedeelte hoeft het andere niet uit te sluiten. Zo kun je bijvoorbeeld een vergadering plannen en daarnaast ook een spannend stadsspel of een leuke quiz spelen. Leer je collega’s beter en op een andere manier kennen tijdens een weekend in de Martinistad!   

Inclusief

 • Hotelovernachting 
 • Vergaderlocatie 
 • Beeld- en spelmaterialen 
 • Professionele spelleider 
 • Ontbijt en/of lunch 
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

Organiseer een weekend weg met je collega’s in Groningen | Teambuilding 

Druk en spanning op het werk: we kennen het allemaal. Hoe fijn is het om even stoom af te blazen zonder dat het werk er onder lijdt? Dit een geweldig bedrijfsuitje in Groningen waarbij het nuttige met het aangename wordt verbonden. Staat er bijvoorbeeld een vergadering op de planning, maar wil je ook lekker ontspannen en saamhorigheid kweken? Met dit arrangement combineer je die twee dingen. Dit uitje draait om het samenzijn met collega's. Zo leer je elkaar beter kennen en zie je elkaar ook eens in een andere omgeving.  

Wat kun je verwachten tijdens dit weekendarrangement voor bedrijven in Groningen?

Het programma kan geheel naar wens worden ingevuld. Teambuilding en een goede tijd met elkaar hebben staan centraal tijdens dit weekendarrangement in Groningen. Speel bijvoorbeeld op vrijdagavond een spannend dinerspel naar keuze. Wil je na het dinerspel nog even ontspannen met je collega’s? Dat kan bijvoorbeeld tijdens een boottocht over de mooie grachten van Groningen, terwijl je geniet van een lekker drankje en het prachtige uitzicht van het oude centrum. 

Na een ontspannende avond gaan jullie door naar het hotel om een goeie nachtrust te pakken. Natuurlijk kunnen de liefhebbers nog even op stap in een van de vele gezellige cafés die het bruisende centrum van Groningen rijk is. Houdt er wel rekening mee dat er zaterdagochtend wellicht een zakelijke bijeenkomst op de planning staat. Die vergadering kan plaatsvinden in een vergaderruimte van het hotel, een horecalocatie of op kantoor. 

Na een ochtend vergaderen ben je vast toe aan wat frisse lucht en een actief stadsspel. De stadsspellen zijn onze bestsellers en staan garant voor een actieve teambuilding middag met collega’s. Denk bijvoorbeeld aan ‘Wie is de Mol’, ‘Monopoly Streets’ of ‘City Escape’.   

Offerteaanvraag

Dit bedrijfsweekend in Groningen kan geheel op maat worden samengesteld. Alles is bespreekbaar om het perfecte weekendarrangement voor jullie te organiseren. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit arrangement wordt behalve in Groningen ook aangeboden in andere grote steden zoals Zwolle, Utrecht en Amsterdam.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Hotelovernachting 
 • Vergaderlocatie 
 • Beeld- en spelmaterialen 
 • Professionele spelleider 
 • Ontbijt en/of lunch 
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen