Dinerspel in Groningen

Eten in Groningen is leuk, maar een dinerspel spelen in Groningen is extra leuk! Gezellig bijkletsen met je collega’s en tegelijkertijd een spel spelen met thema. Onze dinerspellen variëren in thema’s van spanning en competitie tot uitdagende quizzen. Uiteraard staat gezelligheid centraal tijdens deze avond. Onze enthousiaste en ervaren spelbegeleider zorgt voor entertainment en een leuke sfeer. Bekijk onze dinerspellen in Groningen op deze pagina!

Originele dinerspellen in Groningen

Ben je bezig met de organisatie van een bedrijfsuitje in Groningen? Kies eens voor een dinerspel! Lekker eten en een spel spelen met je collega’s, dat is waar het tijdens een dinerspel om draait. Het aanbod is groot en bestaat uit verschillende thema’s en categorieën. Van het oplossen van een moordzaak tijdens het Moorddiner tot aan verschillende mini-games spelen in een virtuele wereld tijdens het VR dinerspel in Groningen. Speel de game tussen de gangen van het diner door of begin met het spel en eindig met een diner. De keuze is aan jullie! Samenwerking, duidelijke communicatie met je teamgenoten en gezelligheid staan centraal tijdens deze avond!

Dinerspellen met diverse thema’s

Bij Uitjesbureau Groningen blijven wij ons ontwikkelen om onze opdrachtgevers steeds weer omver te blazen met nieuwe concepten. Omdat wij elk jaar nieuwe games lanceren, blijven onze klanten terugkomen. Wij hebben een aantal games ontwikkeld in de vorm van een dinerspel waarbij bekende TV-programma’s en series centraal staan. Ben jij ook zo een fan van de Netflix hitserie La Casa de Papel? Speel dan ons La Casa de Papel – Dinero VR dinerspel. Tijdens dit spannende teamuitje stappen jullie in een virtuele wereld. Samen met jouw teamleden heb je maar 1 belangrijk doel: probeer de bank te beroven en te ontsnappen! Of gaan jullie liever voor het spannende Ontdek de Mol dinerspel? Tijdens dit teamuitje staan al je zintuigen op scherp! Jij zit aan tafel met een Mol. Lukt het jou om te ontdekken wie de Mol is? Wil je meer informatie over een van deze dinerspellen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils! 

Onze top 3 dinerspellen

Pubquiz dinerspel groningen

Het Pubquiz dinerspel in Groningen is een ontspannen teamuitje waarbij je ook gebruik moet maken van al die gekke feitjeskennis in je hoofd. Wij zorgen ervoor dat de quiz gespitst is op de actualiteit, maar we kunnen de quiz natuurlijk ook personaliseren door één of meerdere rondes toe tvoegen die specifiek gaan over het bedrijf of collega’s. Bundel jullie kennis om die prijs en de eeuwige roem mee naar huis te nemen!

virtual reality dinerspel

Dit VR Dinerspel is een spannend en actief bedrijfsuitje in Groningen waarbij je jouw collega’s op een heel andere manier leert kennen. Je stapt een virtuele wereld in, waarin je jouw avatar (je virtuele karakter) en die van je collega’s ontdekt! Jij en je collega’s vormen samen een team waarin jullie door samenwerking, duidelijke communicatie en begrip voor elkaar te tonen tijdens de mini-games kans maken om het spel te winnen. Ga de strijd met elkaar aan.

escape dinner aan tafel

Het Escape Dinner is een spannend teambuilding uitje in Groningen. Hersenkrakers, codes, raadsels en samenwerking zijn de ingrediënten voor dit escape dinerspel. Tussen de gangen door spelen jij en je collega’s spannende rondes van deze escape game. Door goed samen te werken en goed te luisteren is het mogelijk om aan het doolhof van raadsels en uitdagende opdrachten te ontsnappen! Dit dinerspel in Groningen is het perfecte teambuilding uitje. 

Dinerspellen en themadiners in Groningen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie dinerspel in Groningen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte dinerspel in Groningen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Los de moord op in Groningen tijdens het Moorddiner

Tijdens een 10-jarig huwelijksfeest is er in Groningen een moord gepleegd! Wie heeft dat gedaan? En vooral, wat was het motief? Tijdens dit detectivespel met een heerlijk driegangendiner ga je samen met je collega’s op zoek naar de juiste aanwijzing om daarachter te komen. Weet jij alle details boven water te krijgen? Jullie stappen allemaal in de rol van een personage, met bijpassende outfits en natuurlijk een script. De inspecteur van dienst leidt dit onderzoek en zal er persoonlijk voor zorgen dat iedereen wordt verhoord.  

Ranking your Colleagues in Groningen

Ranking your Colleagues bestaat uit verschillende thema’s. Wij bieden de quiz aan maar het is ook mogelijk om het tijdens een diner te spelen. Rangschik je collega’s aan de hand van hilarische en pikante stellingen. Hoe schat jij je collega’s in en hoe zien zij jou? Met het Ranking your Colleagues dinerspel geniet je tussen de rondes van de quiz van een heerlijk driegangendiner. Op deze manier klets je ook gezellig bij met je collega’s en is er ook nog een mogelijkheid om de team tactiek te bespreken. Onze ervaren en enthousiaste quizmaster verzorgd een geweldige avond vol entertainment. 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen