Teambuilding in Groningen

Tijdens onze bedrijfsuitjes staat teambuilding in Groningen centraal. Met een teambuilding activiteit breng je de teamspirit naar een hoger level en kun je beter op elkaar inspelen tijdens het werk. Ook leer je elkaar beter kennen, waardoor je op sociaal niveau beter met elkaar om kunt gaan. Het doel van onze teambuilding activiteiten is om de verbinding met elkaar aan te gaan en natuurlijk volop te genieten en lol te maken met je collega’s. Bekijk ons aanbod op deze pagina.

Teambuilding activiteiten in Groningen

Is het jouw taak om dit jaar de jaarlijkse teambuilding activiteit te organiseren? Een middag, avond, dag of weekend op stap in Groningen met je collega’s en leuke dingen doen met elkaar, dat is wat wij verstaan onder een teamuitje. Wij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de organisatie en daarom helpen wij je graag met de organisatie hiervan! Tijdens onze originele teamuitjes staan de verbinding met elkaar aan gaan en samenwerken centraal. Til de teambuilding naar een hoger level met het spelen van een citygame of dinerspel in Groningen. Laat je wensen weten en onze ervaren event managers geven het beste advies en denken graag met je mee.

Leuke teambuilding ideeën met collega’s

Wij zijn gespecialiseerd in het omzetten van de wensen van onze opdrachtgevers in een complete belevenis waarbij teambuilding centraal staat. Bij Uitjesbureau Groningen is er voor elk doel, elke wens en elk budget iets mogelijk en wij geven je hier graag wat tips over! Hebben jullie iets te vieren zoals een jubileum of de lancering van een nieuw product? Dit is een speciale gelegenheid en daarom mag je best eens uitpakken, toch? Wat dacht je van een spectaculair bedrijfsfeest in Groningen? Compleet op maat gemaakt waarbij er rekening wordt gehouden met jullie wensen, ideeën en visie. Gaat het om een jaarlijkse teambuilding activiteit in het centrum van Groningen? Dan is een teamuitje zoals het Wie is de Mol stadsspel erg leuk om te spelen! Wil je meer informatie over onze teambuilding activiteiten in Groningen? Bekijk ons aanbod hier.

Onze top 3 teambuilding uitjes

Expeditie robinson groningen

Heb je altijd al eens in de schoenen willen staan van de deelnemers van het tv-programma Expeditie Robinson? Nou, kom maar op dan! Met het Expeditie Robinson bedrijfsuitje in Groningen werk je samen met je collega’s aan een stukje teambuilding. Op wie kun je bouwen en vertrouwen? Jullie krijgen verschillende opdrachten die jullie fysiek en mentaal uitdagen om tot grote resultaten te komen. Samenwerken en creatief denken helpen om de opdrachten te volbrengen en zo de winst te grijpen! 

escape city in groningen

Een spannend en actief stadsspel in Groningen! Samen met je collega’s gaan jullie verdeeld in teams op pad door Groningen. Tijdens de wandeling komen jullie langs mooie bezienswaardigheden als De Vismarkt, Het Forum van Groningen, de Broerstraat en natuurlijk de Grote Markt met de beroemde Martinitoren. Laat je niet te veel afleiden door al het stedenschoon, het doel is juist om uit die mooie stad te ontsnappen.Slechts één brug, straat of steeg leidt naar de uitgang waar jij en je teamgenoten naar op zoek zijn.

ranking your colleagues quiz

Tijdens het Ranking Your Colleagues Quiz teamuitje in Groningen gaat het om het écht leren kennen van je collega’s. Net zoals bij het bekende Tv-programma ‘Ranking the Stars’ gaan jullie elkaar rangschikken aan de hand van de meest uiteenlopende stellingen. Hoe denk jij over je collega’s en hoe ranken je collega’s jou? Alles komt op tafel tijdens dit teamuitje! Voorafgaand aan deze quiz moeten alle deelnemers de stellingen invullen via een digitale vragenlijst. De antwoorden die hieruit voortvloeien worden gebruikt tijdens de quiz.

Teambuilding activiteit op maat in Groningen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teambuilding activiteit in Groningen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s de perfecte teambuilding activiteit in Groningen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact op.

Teambuilding dinerspellen in Groningen

Met een dinerspel in Groningen combineer je uiteten gaan met  teambuilding en wij kunnen je verzekeren, dit wil je! Heerlijk ontspannen en bijkletsen met je collega’s in een gezellige horecalocatie. Het restaurant verzorgt een heerlijk diner. Tussen de gangen van het diner door neemt onze entertainer je mee in de wereld van een uitdagende game. Speel bijvoorbeeld onze Escape Dinner, waarbij je moet zien te ontsnappen samen met je tafelgenoten uit een escape room. Het oplossen van raadsels en puzzels staat centraal tijdens dit spel. Het is ook mogelijk om Ontdek de Mol aan tafel te spelen. In elk team zit een Mol die de opdrachten probeert te saboteren en hiermee zo veel mogelijk geld uit te pot laat verdwijnen. Heb jij de juiste Mol in het vizier of heb jij net als de kandidaten van het tv-programma last van tunnelvisie?

Sportieve teambuilding activiteiten in Groningen

Voor veel mensen is sporten een moment van ontspanning. Hoe fijn is het om alle medewerkers een dag uit te laten razen tijdens verschillende sportieve activiteiten en daarmee heerlijk te ontspannen? Onze sportieve teambuiding activiteiten in Groningen zijn geschikt voor iedereen. Wij zorgen ervoor dat de spellen worden aangepast naar jullie wensen. Onze Sportdag voor bedrijven en scholen is bijvoorbeeld perfect als introductiedag voor nieuwe studenten. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende activiteiten zoals Beachvolleybal, Springzakken en Waterrace. Dit belooft een heerlijke, ontspannen en sportieve dag te worden! 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen