Teamuitje in Groningen

Beleef samen met je collega’s onvergetelijke momenten tijdens een teamuitje in Groningen! Ga op zoek naar de verbinding met elkaar en ontsnap van de dagelijkse drukte op kantoor. Groningen is met de vele bezienswaardigheden, sfeervolle restaurants en groene stadsparken de uitgelezen plek om een teamuitje te organiseren. Uitjesbureau Groningen organiseert met liefde jullie teamuitje en samen zorgen we ervoor dat aan het einde van de dag de batterij van alle collega’s weer helemaal is opgeladen.

Organiseer een teamuitje in Groningen

Laat je teamuitje organiseren door Uitjesbureau Groningen! Wist je dat wij zo’n 1200 teamuitjes per jaar organiseren voor verschillende soorten groepen? Groot, klein, teambuilding, elkaar beter leren kennen, alles komt voorbij. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat werkt en waar onze opdrachtgevers blij van worden. Onze event managers kennen de leukste plekken in Groningen en kunnen je goed adviseren over een activiteit in de stad. Dus ben je op zoek naar een spectaculair bedrijfsfeest, een actief teamuitje of een compleet weekend arrangement in Groningen? Je bent bij ons aan het juiste adres!

Originele teamuitjes in Groningen

Wanneer is een teamuitje voor jou geslaagd? Waarschijnlijk is de conclusie dat het gezellig, ontspannen en informeel moet zijn, maar dat jullie de volgende dag ook weer fris en fruitig op kantoor moeten verschijnen. Daar weten wij van Uitjesbureau wel raad mee! Wij denken met je mee in mogelijkheden en kijken welke van onze originele teamuitjes in Groningen past bij jouw wensen. Wat dacht je van het originele Wie is de Mol bedrijfsuitje in Groningen? Onze Wie is de Mol | The Official Game hebben wij in samenwerking met de makers van het TV programma exclusief ontwikkeld. Wij zijn de enige officiële licentiehouders en daarom vind je alleen bij ons alle waanzinnige films, bekende acteurs, Wie is de Mol tunes, jokers, vrijstellingen en natuurlijk de individuele test die elke deelnemer aan het eind van Wie is de Mol maakt. Daarnaast bieden wij nog meer originele uitjes aan, bekijk ons aanbod hier!

Onze top 3 teamuitjes

geheimen van groningen

Samen met je collega’s leer je de diepste geheimen van Groningen kennen! Jullie gaan in teams op zoek naar alle verborgen geheimen en schatten die de Martinistad rijk is. Door goed samen te werken met je teamgenoten en de opdrachten juist uit te voeren, ontdek je steeds meer geheimen van Groningen. Welk team ontdekt de meeste geheimen en kroont zicht tot winnaar van dit gezellige en actieve stadsspel?  Doordat jullie in teams op pad gaan is goede samenwerking noodzakelijk.

charity dinner game groningen

Dit bedrijfsuitje in Groningen is alles behalve een standaard avondje uit eten met je collega’s. Terwijl jullie genieten van een heerlijk diner moet je met je team binnen een bepaalde tijd zien te ontsnappen uit een escape room. De avond staat in het teken van de strijd voor een goed doel! Voordat het spel van start gaat bepaalt elk team voor welk goed doel er wordt gestreden. Welk goed doel past het beste bij jouw team? Wij doneren een bedrag van 5 euro per deelnemer aan jullie goede doel!

monopoly streets stadsspel

Het Monopoly Streets bedrijfsuitje in Groningen is een stadsspel waarbij alles draait om vastgoed, macht, geld, teambuilding en strijd. Samen met je teamgenoten ga je proberen om de grootste, de mooiste en meest bekende gebouwen en straten van Groningen te veroveren. Misschien is jouw team straks de trotse eigenaar van de Martinitoren, de pittoreske Folkingestraat of een prachtig grachtenpand aan het Lage der A. Ontdek het tijdens Monopoly Streets in Groningen.

teamuitjes in Groningen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Groningen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Groningen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Arrangement als teamuitje Groningen

Ben je op zoek naar een leuk dag arrangement in Groningen met je collega’s? Wij vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden bij Uitjesbureau. Wil je meer weten van de Groningse cultuur? Dat kan met het ons dag arrangement Geniet van Cultureel Groningen. Deze dag bestaat uit een museumbezoek aan een van de vele prachtige musea, gecombineerd met een heerlijke lunch en een uitdagend stadsspel. Wist je dat je ook al onze arrangementen ook op maat samen kunt stellen? Liever een bezoek aan de Martinitoren? Dat is ook mogelijk! Laat ons je wensen weten en samen organiseren wij een geweldig arrangement voor jou en je collega’s.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen