Geniet van Cultureel Groningen

» Uitje » Geniet-van-cultureel-groningen

arrangement teambuilding

Leer tijdens dit culturele bedrijfsuitje in Groningen ook wel de Martinistad, in al zijn pracht kennen. Terwijl jij en je collega’s met een stadsgids door het bruisende centrum van Groningen wandelen die alle hotspots laat zien krijgen jullie alles te weten over ‘De Metropool van het Noorden’. Uiteraard pakken we een museum mee en na het museumbezoek volgt er een lunch. Daarna is het tijd voor een van onze uitdagende stadsspellen. Ontdek Cultureel Groningen tijdens dit dag arrangement.

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

Ontdek Martinistad Groningen! 

Het dag arrangement Geniet van Cultureel Groningen draagt bij aan een gezellige dag met collega’s in Groningen. Geniet samen van al het moois dat ‘Grunn’ te bieden heeft. Je leert door de verhalen van onze stadsgids de historie van de stad kennen. De gids neemt je mee langs de mooiste plekken van Groningen. Na de wandeling, het museumbezoek en een overheerlijke lunch is het tijd voor een leuk stadsspel! 

Hoe ziet het dag arrangement Geniet van Cultureel Groningen eruit?  

Tijdens dit culturele bedrijfsuitje ontbreekt een museumbezoek uiteraard niet! Gelukkig heeft Groningen genoeg interessante musea. Zo kunnen we bijvoorbeeld naar het Groninger Museum, GRID Grafisch Museum, Storyworld, Museum aan de A of het prachtige Forum van Groningen. De keuze is reuze!  

Na het museumbezoek is iedereen vast toe aan een heerlijke lunch in een gezellige horecalocatie in de bruisende binnenstad van Groningen. Wanneer de magen goed zijn gevuld staat de spelleider al in de startblokken om de introductie en speluitleg te geven voor het stadsspel. Kies een van onze vele verschillende stadsspellen, zoals de uitdagende Wie is de Mol Game, de spannende Escape City of het culturele stadsspel Geheimen van Groningen. Tijdens een citygame ga je in teams het centrum van Groningen in om diverse opdrachten uit te voeren. De opdrachten variëren van kennisvragen tot opdrachten die je in teamverband moet uitvoeren. Je kunt ook kiezen voor een Pubquiz of het hilarische Ranking Your Colleagues dinerspel. Kortom, dit is een teamuitje dat je zo spannend en ontspannend kunt maken als je wilt!

Offerteaanvraag

Onze arrangementen worden geheel op maat georganiseerd. Laat ons weten hoe de dag eruit moet zien en dan gaan wij aan de slag om een topdag voor jullie te organiseren! Dit culturele arrangement kan ook uitgebreid worden met een diner of een borrel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit uitje is behalve in Groningen ook te boeken in andere grote steden als Utrecht, Zwolle en Haarlem. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen