Bedrijfsfeest Machtig Marrakech – 1001 nachten Groningen

» Uitje » Bedrijfsfeest-machtig-marrakech-1001-nachten-groningen

arrangement bedrijfsfeest

Van Groningen naar Marrakech zonder dat je daarvoor hoeft te reizen? Wij regelen het voor je! Voor één avond wordt Groningen omgetoverd in het betoverende Marrakech. Het zal je aan niks ontbreken op dit heerlijke bedrijfsfeest. Denk aan de aankleding, heerlijke hapjes, drankjes en live entertainment. Het wordt een compleet verzorgde avond. Eet, drink, geniet en dans op deze avond de sterren van de hemel samen met je collega's.  

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

Vier je bedrijfsfeest of personeelsfeest in Marrakech! 

Tijdens dit unieke bedrijfsuitje verandert de Martinistad voor heel even in het sprookjesachtige Marrakech. Denk hierbij aan smalle steegjes, kleurrijke kraampjes en buikdanseressen. Ga jij leren buikdansen of laat jij je toekomst voorspellen door de waarzegster? Beleef samen met je collega's een bedrijfsfeest op een originele manier in Groningen. 

Wat kun je verwachten tijdens het bedrijfsuitje Machtig Marrakech in Groningen?  

De deelnemers worden welkom geheten op een locatie in het bruisende centrum van Groningen, maar je waant je gelijk in de Rode Stad, zoals één van de bijnamen van Marrakech luidt. Marrakech staat bekend om heerlijk eten, gastvrijheid en kleur! Bij de ontvangst krijgen jij en je collega’s een drankje aangeboden, waarna jullie alle indrukken even rustig tot je kunnen nemen. Wanneer het gezelschap compleet is kan het feest beginnen! De hele avond staat er een uitgebreid drank-assortiment ter beschikking. De hoge temperatuur en droogte maakt nou eenmaal dorstig! Wanneer de lekkere trek komt hebben de chefs een overheerlijk diner verzorgd. Daar kun je heerlijk van genieten. Ondertussen vermaken de marktlui jullie met mooie acts.

Wanneer het diner klaar is, is er nog genoeg tijd om te ontdekken wat Marrakech allemaal te bieden heeft. Ga jij kennis te maken met een waarzegster die jouw toekomst weet te voorspellen? Of durf jij het aan om op de foto te gaan met de buikdanseres en haar reuzenpython? Pak een les buikdansen mee en verras je collega's met jouw verborgen danstalenten. Tijdens dit unieke bedrijfsfeest Machtig Marrakech kun je het allemaal meemaken! 

Ben je even toe aan wat meer rust en wil je bijkomen van alle hectiek op het plein? Relax dan op een Oosters hemelbed vol met zachte kussens en geniet van een heerlijk kopje typisch Marokkaanse appelthee of lurk aan de waterpijp. Het gezellige en warme kaarslicht laat je ontspannen waardoor je straks weer helemaal opgeladen en uitgerust bent.

Offerteaanvraag

Ruil de Martinistad Groningen voor een avond in voor de Rode Stad Marrakech tijdens dit unieke bedrijfsuitje! Beleef samen met je collega's een fantastische avond in Oosterse sferen. Dit bedrijfsfeest is geheel op maat samen te stellen en kan plaatsvinden op elke gewenste locatie. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit personeelsuitje is behalve in Groningen ook te boeken in andere grote steden zoals Zwolle en Utrecht. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen