Borrelboot met pubquiz en diner in Groningen

» Uitje » Borrelboot-met-pubquiz-en-diner-groningen

arrangement quiz

Genieten van een rondvaart op de borrelboot en speel daarna een gezellige pubquiz in het bruisende Groningen. Groningen is al een juweel van een stad om doorheen te lopen, maar al varend door de stadsgrachten van het oude centrum zie je de Martinistad echt op zijn mooist!

Inclusief

  • Borrelboot met schipper (1,5 uur)  
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1,5 uur)  
  • Professionele quizmaster  
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit   
  • Uitgebreid driegangendiner 
Prijs & Details

20 - 100 personen

4 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

Rondvaart met pubquiz en diner door de Diepenring van Groningen

Al varend in de rondvaartboot gaan jullie door de Diepenring van Groningen, het grachtennetwerk van de stad. Daarna is het tijd voor gezellig eten en drinken en aansluitend quizzen met je collega’s! Veel fijner wordt het niet. Dit is een ontspannen teamuitje waarbij alles om de plezier en de gezelligheid draait. De vragen in de pubquiz kunnen over van alles gaan: over de actualiteit, sport, geschiedenis, muziek, literatuur, Tv-programma’s: noem het maar op. Hoe heette die geboren Groninger die bekend werd als Ome Willem? Waarom worden Groningers Mollebonen genoemd? Wat is de bekendste Groningse snack? Dit zijn zomaar wat voorbeeldvragen. Het is ook mogelijk dat er een ronde wordt gemaakt die echt over het bedrijf gaat of over een specifieke medewerker of over een jubilaris. We kunnen het zo leuk maken als jullie maar willen. 

Wat kun je verwachten van de boottocht met pubquiz en diner in Groningen?

Jij en je collega’s worden rond borreltijd welkom geheten bij de borrelboot in het centrum van Groningen. Het is tijd voor een prachtige rondvaart door de bruisende binnenstad van ‘Grunn’. Eenmaal aan boord wordt er een heerlijke versnapering geserveerd. Terwijl jullie genieten van een drankje en de prachtige uitzichten die de stad Groningen biedt, kun je je vast voorbereiden op de pubquiz. Het Pubquiz dinerspel vindt plaats in een gezellige horecagelegenheid in het centrum van Groningen. Met jouw team probeer je de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Het winnende team wordt gelauwerd met een mooie prijs en uiteraard de eeuwige roem! De rondes van de Pubquiz bestaan uit verschillende thema’s en het spel wordt tussen de gangen door gespeeld.

Offerteaanvraag

Dit gezellige arrangement is natuurlijk geheel naar wens aan te passen zodat jullie het perfecte bedrijfsuitje krijgen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit uitje is behalve in Groningen ook te boeken in andere grote steden in Nederland.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Borrelboot met schipper (1,5 uur)  
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1,5 uur)  
  • Professionele quizmaster  
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit   
  • Uitgebreid driegangendiner 
Prijs & Details

20 - 100 personen

4 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen