Afdelingsuitje in Groningen

Breng je team dichter bij elkaar met een afdelingsuitje in Groningen waar teambuilding centraal staat. Onze uitjes zijn geschikt voor grote en kleine groepen. Ben je met 30 of 300 personen? Voor ons maakt het niets uit! Tijdens onze uitjes zijn samenwerking, sociale verbinding en teambuilding de focus. Wij verzorgen met alle liefde een geweldige dag voor jou en je collega’s in Groningen.

Afdelingsuitjes in groningen

Een afdelingsuitje organiseren in Groningen vergt veel voorbereidingswerk en wij nemen dit graag uit handen. Welk uitje past het best bij jouw team of afdeling? Bij Uitjesbureau Groningen hebben wij een ruim aanbod van verschillende games, zowel indoor als outdoor. Ga je voor een uitdagend stadsspel in het oude centrum van Groningen? Of kies je voor een indoor dinerspel waarbij je geniet van een heerlijk driegangendiner in een sfeervolle horecalocatie? Tussen de gangen van het diner speel je in teams een uitdagende game die samenwerking en goede communicatieve skills vergt. Wij werken veel samen met verschillende locaties en door onze jarenlange ervaring, kennen de leukste plekken van Groningen!

De beste ideeën voor een afdelingsuitje

Op deze pagina geven wij je graag een paar tips voor leuke afdelingsuitjes in Groningen. Wij starten onze uitjes altijd in een gezellige horecalocatie. Belangrijk is dat de locatie een aparte zaal heeft, zodat jullie in een afgelegen ruimte bijvoorbeeld de speluitleg kunnen krijgen. Wij regelen de horecalocatie en staan ook in contact met de locatie betreft het doorgeven van de menukeuzes en dieetwensen etc. Speel bijvoorbeeld ons Escape Dinner in het Land van Kokanje. Ontsnap uit een web van raadsels, opdrachten en clues, om zo binnen de tijd tot de oplossing van de escape room te komen. Ook bieden wij verschillende quizzen aan, zoals de Hou van Holland quiz of onze traditionele Pubquiz! Met een quiz heb je gegarandeerd een gezellige avond en wist je dat je bij onze quizzen ook een ronde met eigen vragen kunt doorgeven? Wij zorgen ervoor dat deze vragen aan bod komen tijdens het spel!

Onze top 3 afdelingsuitjes

La casa de papel dinero

La Casa de Papel Dinero is een bedrijfsuitje in Groningen dat zowel spannend als ontspannend is! Boek dit spannende en levensechte themadiner in virtual realityBen jij ook fan van deze Spaanse hitserie op Netflix? Jij en je collega’s stappen in de schoenen van de hoofdpersonages die de Koninklijke Munt in Spanje proberen te infiltreren om zo zelf bankbiljetten te drukken. Zijn jij en je collega’s creatief genoeg om de opdracht binnen de vastgestelde tijd te volbrengen?   

de grote tv quiz dinershow

De Grote TV Quiz Dinershow is een veelzijdig teamuitje in Groningen. Je bent deelnemer in verschillende rondes van bekende TV-quizformats. Nu mag jij het zelf laten zien! Heb je bijvoorbeeld altijd al eens mee willen doen aan De Slimste Mens met Philip Freriks en Maarten van Rossum, maar ben je daar nooit voor gevraagd? Dan is dit je kans! Tussen de heerlijke gangen van het diner door spelen jullie in verschillende rondes de bekendste spellen van TV.

floating & walking dinner

Geniet van het ontspannen teamuitje met een heerlijke rondvaart door de wateren in het prachtige centrum van de Martinistad. Daarna neemt de Groningse stadsgids jullie mee door het centrum voor een stadswandeling langs mooie bezienswaardigheden zoals De Grote Markt met ‘d’Olle Grieze, de Vismarkt en de pittoreske Folkingestraat. Tussen de wandelingen door genieten jullie van een diner in twee verschillende restaurants in het centrum van Groningen.

afdelingsuitje organiseren in Groningen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie afdelingsuitje in Groningen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte afdelingsuitje in Groningen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Afdelingsuitjes op maat

Wist je dat wij ook afdelingsuitjes op maat organiseren? Maatwerk kunnen wij in elke vorm toepassen. Van het toevoegen van eigen vragenrondes tijdens een Pubquiz tot aan een grootschalig indoor of outdoor evenement inclusief muziek, eten, drinken en entertainment. Belangrijk is dat wij jullie doel, wensen en budget weten en dan gaan wij hiermee aan de slag met een team van event managers. Wij denken mee in mogelijkheden en kijken naar wat past bij jouw team, afdeling of bedrijf. Wij hebben ons gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte evenementen. Door onze ervaring weten wij precies wat werkt!

Stadsspellen in Groningen als afdelingsuitje

Met een stadsspel in Groningen sla je nooit de plank mis! Wanneer je een stadsspel speelt tijdens je afdelingsuitje heb je gegarandeerd een actieve, maar ook gezellige middag. Wij hebben een aantal populaire stadsspellen die bekend staan om teambuilding en samenwerking. Éen daarvan is onze Escape City, een stadsspel waarbij je moet ontsnappen uit het centrum van Groningen. Slechts één straat, steeg of brug leidt naar de uitgang… Lukt het jou en je teamgenoten om binnen de tijd te ontsnappen? Wil je meer ontspanning? Leer Groningen beter kennen en kom achter leuke weetjes met het Geheimen van Groningen stadsspel! Het team dat aan het einde van het spel de meeste geheimen heeft ontdekt is de winnaar van deze leuke game.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen