Personeelsuitje in Groningen

Ben je bezig met de organisatie van een personeelsuitje in Groningen? Wij helpen je graag verder! Organiseer je een uitje voor een kleine groep van 20 personen of is dit jaar het hele bedrijf plus partner uitgenodigd? Het maakt voor ons niets uit! Wij hebben veel ervaring in het plannen, meedenken, organiseren én uitvoeren van personeelsuitjes. Vergeet de werkstress en ga de verbinding opnieuw aan met je collega’s. Bekijk ons aanbod van personeelsuitjes in Groningen op deze pagina.

Boek een personeelsuitje in Groningen!

Staat er weer een uitje met je collega’s op de planning? Wij organiseren onze personeelsuitjes in Groningen met liefde en passie én voor ieder budget! Heb je nog geen idee wat je wil gaan doen? Neem eens een kijkje in onze verschillende categorieën en kijk wat er past bij jouw collega’s. Wil je iets actiefs doen? Bekijk dan onze sportieve activiteiten in Groningen. Ligt de interesse meer bij ontspanning? Bekijk dan onze borrelboot arrangementen of quizzen. Ons aanbod is breed en wij weten zeker dat er een passend personeelsuitje voor jullie tussen zit!

Leuke activiteiten voor een personeelsuitje

Wat is een leuke activiteit voor een personeelsuitje in Groningen? Wij inspireren je graag met een aantal tips voor leuke bedrijfsuitjes. Wil je dit jaar uitpakken met een spectaculair evenement? Kies voor een bedrijfsfestival! Samen gaan wij op zoek naar een mooie locatie in de buurt van Groningen. Wij regelen alles wat er bij een festival komt kijken, van de muziek, chill plekken en drankjes tot aan entertainment en foodtrucks. Niets is ons te gek! Is dit het jaarlijkse personeelsuitje waarbij het draait om teambuilding? Kies dan voor een van onze stadsspellen. Onze stadsspellen zijn gefocust op de verbinding tussen collega’s en daarom helemaal geschikt als teambuilding activiteit in Groningen. Wil je meer informatie over een van onze personeelsuitjes? Neem contact met ons op!

Onze top 3 personeelsuitjes

hou van holland quiz

Hoeveel weet jij van ons prachtige Nederland? Kom erachter tijdens het bedrijfsuitje Hou van Holland Quiz in Groningen. Van boerenkool met worst tot de Deltawerken en alles er omheen of tussenin: alles komt voorbij tijdens dit vrolijke teamuitje. Wat weet jij allemaal van de Nederlandse geschiedenis, de Nederlandse provincies of legendarische sportprestaties? De goedlachse quizmaster zorgt voor entertainment, gezelligheid en plezier. Boek dit gezellige teamuitje in Groningen. Wij verzorgen de complete avond voor jullie!

expeditie robinson groningen

Heb je altijd al eens in de schoenen willen staan van de deelnemers van het tv-programma Expeditie Robinson? Nou, kom maar op dan! Met het Expeditie Robinson bedrijfsuitje in Groningen werk je samen met je collega’s aan een stukje teambuilding. Op wie kun je bouwen en vertrouwen? Jullie krijgen verschillende opdrachten die jullie fysiek en mentaal uitdagen om tot grote resultaten te komen. Samenwerken en creatief denken helpen om de opdrachten te volbrengen en zo de winst te grijpen! 

geheimen van groningen

Tijdens dit actieve en leerzame stadsspel Geheimen van Groningen ontdek je steeds meer interessante weetjes over de Martinistad. Weet je bijvoorbeeld waarom Groningers ‘Mollebonen’ worden genoemd? Wie zijn de bekendste Groningers? Wat is d’Olle Grieze? En was Groningen nou ook een officiële Hanzestad? Tijdens dit bedrijfsuitje krijg je er alles over te horen! Naast alle leuke weetjes en geheimen die je ontdekt over Groningen is dit bedrijfsuitje ook uitstekend geschikt als teambuilding activiteit.

Personeelsuitje organiseren in Groningen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie personeelsuitje in Groningen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte personeelsuitje in Groningen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Arrangementen in Groningen als personeelsuitje

Stel je eigen personeelsuitje samen met een dag -of weekend arrangement in Groningen. Combineer een teambuilding game met een lunch, borrel of diner. Organiseer na afloop een rondvaart over de Groningse diepen of feest samen met je collega’s tot de zon weer op komt. Onze personeelsuitjes zijn uit te breiden met verschillende mogelijkheden. Laat ons je wensen weten en samen kijken wij naar de opties. Wat vind jouw team belangrijk? Waar staan jullie voor? Wij denken graag in mogelijkheden en daarom hebben wij voor elke wens een creatieve oplossing!

Maatschappelijk verantwoord personeelsuitje in Groningen

Met een maatschappelijk verantwoord personeelsuitje in Groningen heb je niet alleen een gezellige middag met je collega’s, maar steun je ook nog eens een goed doel! Ga met een voldaan gevoel naar huis aan het einde van deze dag. Wij hebben verschillende personeelsuitjes waarbij mens, milieu en duurzaamheid centraal staat. Wil je een bijdrage leveren aan de Voedselbank in Groningen? Kies dan voor het stadsspel Win voor de Voedselbank. Speel uitdagende opdrachten en zamel zoveel mogelijk geld in. Met een MVO bedrijfsuitje doneren wij van Uitjesbureau Groningen een bedrag van 5 euro per persoon aan het gekozen goede doel!

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen