Borrelboot & Ontdek de Mol Dinerspel in Groningen

» Uitje » Borrelboot-ontdek-de-mol-dinerspel-in-groningen

arrangement rondvaart

Groningen is een prachtstad, maar vanaf het water is de Martinistad nog mooier! Wil je tijdens dit gezellige teamuitje genieten van een rondvaart over de Groningse diepen en daarbij ook nog lekker eten, borrelen én een spannend spel spelen? Dan is het arrangement Borrelboot met Ontdek de Mol Dinerspel in Groningen perfect voor jou en je collega’s!  

Inclusief

 • Professionele begeleiding en entertainer
 • Borrelboot met schipper (1 uur)
 • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1 uur)
 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
 • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

Lekker varen door Groningen inclusief spannend dinerspel 

Rond borreltijd stap je samen met je collega's in de gezellige borrelboot voor een rondvaart door de mooie grachten (in correct Gronings: diepen) van de oude Martinistad. Denk bijvoorbeeld aan Het Hoge en Lage der A, de Noorderhaven en Het Schuitendiep. De rondvaart duurt een uur en de leukste en de mooiste bezienswaardigheden van Groningen trekken aan je voorbij. Je komt langs plekken die je vanaf de wal wellicht nooit had gezien. Al dat moois zie je onder het genot van een lekker drankje. Na de vaartocht stappen jullie weer aan wal, maar dan gaat de teambuilding activiteit in Groningen pas echt beginnen! 

Wat kun je verwachten van het teamuitje Borrelboot en Dinerspel Ontdek de Mol in Groningen?

Na de boottocht is het tijd voor actie! In een gezellig restaurant in het bruisende centrum van Groningen worden de deelnemers welkom geheten door de spelleiders. Het is tijd voor het Ontdek de Mol Dinerspel! Het spel wordt tussen de gangen door gespeeld. Terwijl iedereen geniet van het overheerlijke diner zit er in elk team een Mol aan tafel die roet in het eten probeert te gooien. Niemand, maar dan ook niemand is tijdens dit teamuitje te vertrouwen! Krijg jij de Mol binnen jouw team op tijd in de smiezen?   

Voorafgaand aan het uitje worden de Mollen door ons geïnstrueerd. Zij kennen dus alle ins en outs van de opdrachten. Hierdoor weet de Mol exact hoe hij of zij de opdrachten kan saboteren. Aan het einde van de avond worden de Mollen bekend gemaakt en Molstreken gedeeld. Heb je je het bos in laten sturen of had je de Mol op tijd in het vizier? Na het dessert volgt de prijsuitreiking waarbij de winnaars in het zonnetje worden gezet.

Offerteaanvraag

Wil je een spannend dinerspel combineren met een ontspannen rondvaart over de prachtige wateren van Groningen? Kies dan voor dit arrangement Borrelboot met Ontdek de Mol Dinerspel. Het arrangement is geheel op maat samen te stellen. Zo kun je dit teamuitje bijvoorbeeld ook uitbreiden met borrelhapjes, livemuziek of een gids die aan boord alles vertelt over de Martinistad. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Optioneel:

 • Uit te breiden met extra borrelhapjes
 • Livemuziek
 • Gids aan boord die jullie alles vertelt over een onderwerp
Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Professionele begeleiding en entertainer
 • Borrelboot met schipper (1 uur)
 • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1 uur)
 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
 • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen