Groepsuitje in Groningen

Onze groepsuitjes in Groningen zijn zeer geschikt voor grote groepen. Op deze pagina laten wij je kennis maken met onze verschillende groepsuitjes. Teambuilding, workshops en trainingen. Bij Uitjesbureau Groningen vind je het allemaal. Heb je vragen of wil je meer informatie over een van onze groepsuitjes? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Organiseer een groepsuitje in groningen

Zit jij in de organisatie voor een groepsuitje voor jouw team in Groningen? Trek aan de bel bij Uitjesbureau! Het bedenken van uitdagende groepsactiviteiten is wat wij al jarenlang doen en waar wij dus veel ervaring mee hebben. Kies voor een van onze unieke dinerspellen, zoals het VR Dinerspel waarbij je in virtual reality diverse opdrachten moet voltooien onder toeziend oog van de andere Avatars van je teamgenoten. Tijdens onze dinerspellen geniet je van een heerlijk driegangendiner tussen de rondes van het spel.

De leukste ideeën voor groepsuitjes

Ga je voor een indoor of outdoor activiteit, sportief of actief, spannend of juist ontspannend? De keuzes voor een groepsuitje in Groningen zijn eindeloos! Een leuke outdoor activiteit is een stadsspel zoals het Monopoly Streets stadsspel, waarbij je langzaam maar zeker de mooiste straten, pleinen en gebouwen van Groningen verovert. Eindig jij met je teamgenoten als vastgoedmagnaten of belanden jullie in de gevangenis? Een voorbeeld van een sportief groepsuitje is Expeditie Robinson, wat gebaseerd is op het bekende tv-programma. Stap uit je comfort zone en ga de mentale én fysieke challenge aan met je collega’s om Robinson Crusoe te worden. Bekijk onze andere ideeën voor leuke groepsuitjes in Groningen!

Onze top 3 groepsuitjes

Pubquiz in Groningen

Tijdens dit teamuitje speel je samen met je collega’s de leukste Pubquiz van Groningen. Onder het genot van een drankje en een hapje wordt de algemene kennis van de teams op de proef gesteld. Bekende thema’s zijn bijvoorbeeld actualiteit, geschiedenis, wetenschap, sport, muziek, literatuur en film. Het is zomaar een greep uit de thema’s die voorbij kunnen komen. In teams gaan jij en je collega’s de competitie aan. Wij bieden ook de mogelijkheid om zelf vragen in te sturen die betrekking hebben op jullie bedrijf of collega’s.

Wie is de mol stadsspel

In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelfs van de Mol. Wij hebben als enige evenementenbureau in Nederland een licentie om het Wie is de Mol bedrijfsuitje aan te bieden. Alleen bij ons vind je dus alle geweldige filmpjes, bekende acteurs, jokers, vrijstellingen en Wie is de Mol-tunes. Ook de welbekende eindtest met 10 vragen over het doen en laten van de Mol zal niet ontbreken.

moorddiner in groningen

Behalve het diner krijgen jullie ook nog wat anders op jullie borden geserveerd tijdens dit teamuitje! De situatie is als volgt: tijdens een gezellig 10-jarig huwelijksfeest in Groningen is er een moord gepleegd! Wie heeft deze moord gepleegd? Wat was het motief? Tijdens dit detectivespel ga je samen met je collega’s op zoek naar de juiste aanwijzingen om overal achter te komen. Het is aan jullie om de details boven water te krijgen. Elke deelnemer stapt in de rol van een personage. Elk personage is voorzien van bijpassende outfits en een script.

groepsuitje op maat in Groningen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie groepsuitje in Groningen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte groepsuitje in Groningen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Escape room bedrijfsuitje in Groningen

Bij Uitjesbureau Groningen bieden wij niet de standaard escape game aan, nee, bij ons vind je unieke escape games in de buitenlucht! Wat dacht je van een Escape City, waarbij je moet ontsnappen uit het centrum van Groningen. Slechts één steeg, brug of gracht leidt tot de uitgang en het is aan jou en je teamgenoten de taak om deze binnen de tijd te vinden. Wil je een groepsuitje combineren met een diner? Kies dan voor onze Escape Dinner. Aan tafel los je in teams raadsels op waardoor de uitgang van de escape room steeds dichterbij komt.

Arrangement als groepsuitje in Groningen

Spendeer je het liefst de hele dag met je collega’s in de binnenstad van Groningen? Onze dag en weekendarrangementen bieden deze mogelijkheid. Wij hebben verschillende vooraf samengestelde arrangementen beschikbaar zoals een rondvaart in de borrelboot met aansluitend een leuk dinerspel. Ook is het mogelijk om zelf een dag samen te stellen aan de hand van jullie eigen wensen en ideeën. Laat ons weten waar jullie naar op zoek zijn en wij gaan aan de slag met de organisatie.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen