Bedrijfsfestival of bedrijfsevenement Groningen

» Uitje » Bedrijfsfestival-of-bedrijfsevenement-organiseren-in-groningen

arrangement bedrijfsfeest

Festivals zijn helemaal hot onder jong en oud. Dancefestivals, foodfestivals, culturele festivals in Groningen, het kan allemaal. Dus waarom zou je dit niet combineren met een bedrijfsuitje? Wij kunnen een bedrijfsfestival organiseren voor jouw bedrijf, geheel op maat! Een dag voor jou en je collega's compleet verzorgd met alles erop en eraan. Deel ons je wensen en wij verzorgen een geweldig bedrijfsfestival op een unieke locatie in Groningen voor jullie. 

Inclusief

  • Unieke locatie in Groningen
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

Een compleet verzorgd bedrijfsfestival in Groningen 

Wij creëren een plek in Groningen waar teambuilding, verbinding en gezelligheid samenkomt. Tijdens een compleet verzorgd bedrijfsfestival hoef je nergens aan te denken. Wat dacht je van de aankleding, muziek, het eten, drinken en het entertainment op de dag zelf? Bijzondere artiesten, DJ's of misschien wel jullie favoriete band? Alles is mogelijk op deze dag. Zie je het al voor je? Een eigen indoor of outdoor festivalterrein voor al jouw personeel inclusief een lounge area, picknicktafels, vlaggetjes en verschillende soorten foodtrucks met heerlijke gerechten? Heb je zin in een patatje stoofvlees of ga je liever voor een vegetarische wrap? Wij zorgen voor verschillende soorten foodtrucks waardoor er voor iedereen wat lekkers te eten is. Of willen jullie een professionele barbecue-er die het eten verzorgt?

We zullen samen gaan sparren over de locatie en zelfs locatie bezoeken inplannen. Op jullie eigen festival heb je geen lange rijen met stoelen in een grijze, saaie congreszaal, maar een ingericht spectaculair event-terrein waar iedereen kan genieten van workshops, lezingen, muziek, cabaret en heerlijk festival food.

Samen met onze ervaren event managers wordt er gekeken naar jullie wensen, het thema en de doelstellingen. Wat past het beste bij jouw bedrijf of organisatie en de medewerkers? Aan de hand daarvan zullen wij de activiteiten, muziek, thema en het eten volledig afstemmen. Een bedrijfsfestival in Groningen is voor iedereen en wij kunnen je verzekeren dat alle genodigden zich zullen vermaken tijdens deze speciale dag.  

Laat je inspireren

Heb je interesse om een bedrijfsfestival (indoor of outdoor) te organiseren voor jouw organisatie in Groningen? Kom maar door met je plannen, dan maken wij er iets moois van! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Unieke locatie in Groningen
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen