Healthy Walk Together | Digital outdoor teamgame

» Uitje » Healthy-walk-together-groningen

actief MVO teambuilding

Healthy Walk Together is een bedrijfsuitje op afstand. Dit teambuildingsuitje kun je vanaf elke locatie op de aardbol spelen. Ben je in Groningen, Gibraltar of Gent: dat maakt niks uit. Iedere deelnemer wandelt individueel een eigen route in de omgeving waar hij of zij zich bevindt. Bij deze actieve teambuilding game moet je verplicht even weg vanachter je laptop of computer, dat is ook wel eens lekker toch!  

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

Virtuele wandeling met teambuilding | Healthy Walk Together 

Kun je niet iedereen bij elkaar krijgen omdat niet iedereen in Groningen woont, maar zich her en der door het land heeft verspreidt? Wil je toch een bedrijfsuitje organiseren? Dat kan met de Healthy Walk Together, waarbij het draait om teambuilding op afstand. Iedere deelnemer downloadt de speciale Healthy Walk Together app op de smartphone. Vervolgens kan elke deelnemer vanaf de eigen locatie een wandeling maken. Het maakt dus echt niet uit of je thuis of op kantoor werkt, door de stad loopt of op een prachtig tropisch strand paradeert. Start de game in de app en loop het aangegeven aantal stappen (bijvoorbeeld 500) om een digitaal slot te openen. De opdrachten gaan over het bedrijf of de organisatie waar je werkt en variëren van foto- en video-opdrachten, uitdagende hersenkrakers en meerkeuze vragen met diverse thema's.

Wat kun je verwachten van Healthy Walk Together Groningen?

Het spel kan van start gaan wanneer alle deelnemers de app hebben gedownload. Wil je de deelnemers een leuke boodschap meegeven vanuit het management? Voeg een filmpje toe waarin de leidinggevende iedereen welkom heet en een korte introductie geeft. Wanneer het spel van start gaat, gaan alle deelnemers naar buiten om een wandeling te maken. Iedere deelnemer kiest zijn of haar eigen route, je bent dus niet gebonden aan één plek. Op deze manier creëer je op afstand verbinding tussen je medewerkers. Dat noemen wij virtuele teambuilding.

De app is gekoppeld aan de stappenteller op je telefoon en houdt exact bij of je al het benodigde aantal stappen hebt gezet. Heb je het stappendoel bereikt? Dan ontvang je een badge waarmee je een opdracht kunt openen. Na het openen van de opdracht zie je 1 of meerdere vragen, codes, puzzels of andere quizonderdelen verschijnen. Op deze manier loop je meerdere malen een bepaald aantal stappen waarna je een leuke opdracht krijgt. Het stappendoel is met ons af te stemmen. Wil je dit bedrijfsuitje verspreiden over meerdere dagen zodat je medewerkers elke dag een flinke wandeling maken? Dat kan ook! De vragen en opdrachten kunnen ook afgestemd worden op het bedrijf. Hiermee komen de doelstellingen en waarden goed naar voren in de vragen, lay-out en opdrachten. 

Maak je medewerkers milieubewuster en koppel een maatschappelijk verantwoord doel aan dit teamuitje op afstand. Laat alle deelnemers onderweg zo veel mogelijk zwerfafval opruimen. Daarmee kunnen zij bonuspunten verdienen! Hierdoor werk je met jouw bedrijf niet alleen aan de gezondheid van jou en je medewerkers, maar ook aan een betere en schonere wereld.  

Offerteaanvraag

Het team dat aan het einde van deze teambuilding game de meeste punten scoort is te zien op het leaderbord. Durf jij deze actieve strijd aan te gaan met je collega’s? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan!

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen