Waterproeverij in Groningen

» Uitje » Waterproeverij-in-groningen

proeverij workshop

De Waterproeverij is een leuk en leerzaam bedrijfsuitje in Groningen. Je zult versteld staan hoeveel variatie er is in de smaken van water. Naast het proeven van het water, zal de watersommelier ook verschillende wetenswaardigheden vertellen. Er gaat een wondere waterwereld voor je open tijdens dit unieke bedrijfsuitje in Groningen!

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

Ontdek de wereld van het water tijdens de Waterproeverij in Groningen 

Samen met je collega’s ontdek je de wondere wereld van het drinkwater tijdens dit bedrijfsuitje in Groningen. Deze waterproeverij in Groningen is een leerzame workshop voor iedereen die eens echt wil proeven wat er uit de kraan of uit de fles komt. Al het water dat jij en je collega’s gaan proeven smaakt weer anders. Water uit een bron, water uit de kraan en mineraalwater: daar zit verschil in. Naast het proeven wordt er veel verteld over water. Wist je bijvoorbeeld dat bronwater juist niet direct uit de bron komt en mineraalwater wel? Welk watermerk is echt goed bezig met het milieu? En hoe ontstaat eigenlijk de smaak van water? Tijdens deze workshop krijg je antwoord op deze en nog veel meer vragen! Met een waterval aan kennis over water sluiten jullie de dag af. 

Wat kun je verwachten van de Waterproeverij in Groningen?

Bij deze workshop worden de deelnemers verwelkomd door onze waterspecialisten. Na de introductie is het tijd om te gaan proeven! De waterspecialisten leggen alles uit over het water. De deelnemers worden meegenomen in de wondere wereld van het water en leren over alles wat met water en waterwinning te maken heeft. Zo leer je onder andere dat hoe sterker de smaak van het water is des te meer mineralen er in het water zijn opgelost. Mineralen zorgen voor onze gezondheid, maar zorgen ook voor een bijzonder smaakpalet in het water. Er zijn verschillen tussen hard en zacht water, maar ook de temperatuur van het water, de aanwezigheid van koolzuur en het glas waarin het water wordt geserveerd: ze spelen allemaal een rol in de smaakbeleving. Benieuwd naar meer weetjes over water? Boek dan de workshop Waterproeverij in Groningen!

Offerteaanvraag

Wil je dit leuke en leerzame bedrijfsuitje boeken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. De waterproeverij is behalve in Groningen ook te boeken in andere grote steden van Nederland zoals bijvoorbeeld Utrecht, Zwolle en Arnhem.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

8.3
Reviews 413 beoordelingen klanten vertellen