Summer Dream Party in Groningen

» Uitje » Summer-dream-party-wit-is-it-in-groningen

bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest in Groningen organiseren? Dan is de Summer Dream Party hét ultieme uitje voor jou! Geen idee hoe je zo’n fijne avond moet organiseren? Maak je geen zorgen: wij nemen de organisatie uit handen. Denk aan het verzorgen van de locatie, de aankleding, het diner, drinken en live entertainment. Met het bedrijfsfeest Summer Dream Party ben je voor even in een compleet andere wereld! Neem contact met ons op voor een tropisch feest in Groningen!  

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

Boek het unieke themafeest Summer Dream Party in Groningen

Wil je een uniek themafeest in Groningen organiseren voor jou en je collega's waar jong en oud een leuke avond beleven? Tijdens het personeelsfeest Summer Dream Party in Groningen brengen we jullie weer even terug in de tijd. Beleef een tweede of misschien wel derde jeugd. Desgewenst kun je ook een thema aan de avond vastplakken zoals een dresscode of een filmthema! 

Wat kun je verwachten tijdens de Summer Dream Party in Groningen?  

Dit bedrijfsuitje in Groningen wordt geheel naar wens samengesteld en door ons georganiseerd. De locatie, styling, hapjes, drankjes en entertainment: je hoeft je hoofd er niet over te breken, wij organiseren alles. Bij de ontvangst in een gezellige horecalocatie in het centrum van Groningen ontvangen jij en je collega’s de eerste drankjes. Jullie worden begeleid naar The White Lounge waar een dinerbuffet klaarstaat. Er is genoeg tijd om gezellig met je collega’s bij te praten. Zodra iedereen zich heeft gelaafd en gespijsd aan al het lekkers, neemt de live-DJ de avond over en kunnen de voetjes van de vloer! Samen met diverse live acts zal de DJ voor een geweldig optreden zorgen. Laat je gaan op de fijne muziek en ontdek wie de beste dansers van De Martinistad zijn! Even geen zin meer om te dansen, maar gewoon even rustig chillen? In The White Lounge ben je welkom om te relaxen. We trekken alles uit de kast om er een onvergetelijke avond van te maken voor jullie!

Offerteaanvraag

Wij kunnen dit bedrijfsfeest geheel op maat voor jullie samenstellen. Heb je zelf een locatie, een bepaalde DJ of artiest in gedachte? Of wil je de avond van een leuk thema voorzien? Alles is bespreekbaar, want het is tenslotte jullie avond! Interesse in dit gezellige bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Behalve in Groningen bieden wij dit uitje ook aan in andere grote steden van Nederland zoals Zwolle en Amsterdam.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen