De Duurzaamste Mens | Educatieve game Groningen

» Uitje » De-duurzaamste-mens-educatieve-game-groningen

humor quiz teambuilding

Stap uit de gebaande paden van traditionele bedrijfsuitjes en omarm een avontuurlijke reis naar bewustwording en verandering met "De Duurzaamste Mens". Dit innovatieve educatieve teamuitje in Groningen daagt organisaties uit om duurzaamheid serieus te nemen op een speelse en verrassende manier

Inclusief

  • Professionele spelbegeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Tablet per team
  • Prijsuitreiking 
  • Educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p.

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

Educatief Teamuitje de Duurzaamste Mens

In plaats van het traditionele bedrijfsuitje waarbij je wellicht denkt aan saaie teambuildingactiviteiten, willen we je uitnodigen voor een buitengewoon avontuur - "De Duurzaamste Mens". Dit is geen doorsnee spel, maar een enerverende reis vol ontdekkingen en bewustwording, speciaal ontworpen voor organisaties die duurzaamheid serieus nemen. We weten allemaal dat de sleutel tot verandering ligt bij de medewerkers. Daarom hebben we "De Duurzaamste Mens" gecreëerd als een innovatief instrument om duurzaamheid binnen organisaties te bevorderen. Tijdens dit unieke teamuitje in Groningen zul je op een speelse manier kennismaken met duurzaamheid, zonder belerend vingertje maar met een flinke dosis plezier en verrassingen.

Wist je bijvoorbeeld dat er elke minuut een vrachtwagen vol plastic in de oceanen belandt? En dat je om een reis van 20.000 km te compenseren, zoals een retourtje Amsterdam - Bali, wel vijf jaar lang veganistisch zou moeten eten? Dit zijn slechts enkele van de vele fascinerende feiten die je zult ontdekken tijdens "De Duurzaamste Mens". Maar genoeg over de feiten, laten we het hebben over de fun! Geïnspireerd door het populaire TV-format "De Slimste Mens", daagt deze quizgame teams van vier personen uit om hun kennis en inzicht te testen. En het mooiste van alles? Het winnende team wordt gekroond tot "De Duurzaamste Mens" van de organisatie!

Wat staat er nog meer op het programma bij de Duurzaamste Mens?

Je zult de impact van jullie levensstijl berekenen, ontdekken wat een duurzame economie inhoudt, leren hoe kleine acties grote verschillen kunnen maken, prioriteiten stellen, en naar huis gaan met een setje handige vuistregels voor een duurzamere toekomst. Maar dat is nog niet alles. Zelfs als je niet tot de finale doordringt, kun je nog steeds een rol spelen door het publiek te vertegenwoordigen in een spannend raadspel. En voor organisaties die verder willen gaan, bieden we aanvullende opties aan, zoals een publieksprijs en de mogelijkheid om de vragen aan te passen aan jullie specifieke behoeften en doelen. Kortom, "De Duurzaamste Mens" is geen gewoon spel - het is een boeiende reis vol inspiratie, interactie en positieve verandering. Dus stap aan boord en laat jouw organisatie schitteren als een ware duurzaamheid kampioen!

Offerteaanvraag

Deze duurzaamheid spel in Groningen is een ideale keuze voor een bedrijfsuitje. Ontdek nieuwe talenten van je collega's en stimuleer de creativiteit binnen jullie team door de uitvoering van de vragen en opdrachten. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelbegeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Tablet per team
  • Prijsuitreiking 
  • Educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen