Gamification: Walk the Talk Groningen

» Uitje » Walk-the-talk-gamification-groningen

gamification training

Het bedrijfsuitje Walk The Talk in Groningen is een teamuitje waarbij ontspanning en training samenkomen. De deelnemers leren op een unieke manier kennis maken met de missie, visie en kernwaarden van het bedrijf. Dit teamuitje is een business game waarbij de teambuilding naar een hoger level wordt gebracht 

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

Maak kennis met de kernwaarden tijdens Walk The Talk in Groningen 

Tijdens het bedrijfsuitje Walk the Talk in Groningen worden de deelnemers behoorlijk op de proef gesteld. Wat weet je van de missie, visie en kernwaarden van het bedrijf? Dit is een actief en uitdagend uitje voor de nieuwe medewerkers. In groepen van 3 tot 5 personen gaan jullie het levendige centrum van Groningen in met een tablet en plattegrond. De tablet wordt aangestuurd via een GPS-signaal. Onderweg lopen jullie tegen verschillende obstakels en opdrachten aan. Alles wordt vastgelegd: denk aan foto-en video opdrachten, quizvragen over de organisatie en natuurlijk kennisvragen over de prachtige Martinistad! Dit actieve teambuildingsuitje is een heerlijke combinatie van leren en samen een leuke dag hebben!  

Wat kun je verwachten van Gamification Walk The Talk in Groningen

De deelnemers verzamelen op de afgesproken locatie in Groningen. Na een korte introductie worden de teams geformeerd en dan gaan we van start! De tablets worden uitgereikt en dan ga je met je team op stap. Het enige dat je weet is dat je zo snel mogelijk naar het eerste punt moet dat verschijnt op de kaart in de tablet. Onderweg wordt al snel duidelijk waar we heengaan. Welke kernwaarden hebben wij eigenlijk? Hoe kunnen we die verzamelen en wat moeten we doen om deze te volbrengen? Deze vragen spoken voor de komende twee uur door je hoofd. De kernwaarden zijn belangrijk voor de organisatie, maar wat versta jij daar nou onder? Als individu of als team? Dit leg je vast in verschillende foto/video opdrachten die jullie onderweg tegenkomen. Creativiteit loont! De begeleiding ziet in het systeem alle informatie binnenkomen en houdt te allen tijde in de gaten waar de teams zich bevinden.  

De tijd tikt onverbiddelijk door en als de tijd op is keer je terug naar de startlocatie. Daar zie je hoe iedereen het ervan heeft afgebracht. We willen dat de kernwaarden gaan leven binnen jouw team. Als dat lukt is het doel van de dag geslaagd!

Nu ben je natuurlijk erg nieuwsgierig naar een paar voorbeelden, dus hierbij een klein tipje van de sluier: 

  • Missie en principes vormen samen de visie voor een bedrijf. Welke van de twee is volgens jullie de meest belangrijke en waarom? 
  • Wat versta jij onder kernwaarden en waarom? Vertel je verhaal in een videoboodschap van maximaal 30 seconden

Offerteaanvraag

Wil je jouw medewerkers bewuster maken van de kernwaarden van jullie organisatie? Kies voor ons stadsspel Walk the Talk om je personeel op een unieke en interactieve manier kennis te laten maken met je bedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen