De Grote Online TV Quiz Show Groningen

» Uitje » De-grote-online-tv-quiz-show-groningen

online quiz

Geen tijd of gelegenheid om samen te komen, maar toch zin om iets leuks te doen met je collega’s? Dan is dit online bedrijfsuitje gemaakt voor jullie! De Grote Online TV Quiz Show is een teamspel op afstand waarbij iedereen zijn of haar kennis moet gebruiken. Een online bedrijfsuitje waarbij samenwerken en natuurlijk gezelligheid voorop staan!  

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

Een team teamuitje op afstand: speel de Grote Online TV Quiz Show Groningen 

Speel nu de gezelligste online quiz van Groningen en verre omstreken! Een quiz vol interactie en spanning waarbij verschillende bekende TV-quizformats voorbijkomen. Dit alles onder de vakkundige leiding van de quizmaster. Bekende programma’s als ‘Ik hou van Holland’, ‘De Slimste Mens’, ‘Deal or No Deal’ en de koffertjes van ‘Miljoenenjacht’ komen voorbij in deze online TV Quiz Show! 

Hoe werkt de Grote TV Online Quiz Show?

Je speelt dit online spel vanuit je luie stoel, vanachter je bureau, in je tuin of waar je laptop zich ook maar bevindt. De deelnemers komen via ZOOM of TEAMS bij elkaar en worden vanuit hun eigen vertrouwde omgeving welkom geheten door onze professionele presentator. Naast dat alle deelnemers vanaf een laptop spelen heeft iedereen ook de speciale quiz app op hun telefoon gedownload. De app stuurt de vragen en opdrachten en hiermee worden de antwoorden doorgegeven. Na de uitleg van onze online quizmaster worden de teams verdeeld. Daarna ga je met je eigen team aan de slag en proberen jullie samen de opdrachten te voltooien. Samenwerking en goed overleg zijn de sleutel tot succes en daarom is deze online quiz uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit.  

Na iedere tv-quizronde komen alle teams weer bijeen voor de tussenstand en het gezamenlijke onderdeel waarbij het Miljoenenjacht koffertjes spel wordt gespeeld. Dit is een bonusronde waar sommige teams die wat achterstand hebben opgelopen in de puntentelling weer kans krijgen om het gat te dichten. Het is mogelijk om de quiz te personaliseren met zelfbedachte vragen en opdrachten. Denk hierbij aan vragen die gaan over bijvoorbeeld jubilarissen, hilarische anekdotes, collega’s en thema’s die op dit moment spelen binnen het bedrijf of in het team. Aan het einde van De Grote Online TV Quiz Show is er natuurlijk nog de bekendmaking van het winnende team. Onze quizmaster is er klaar voor, jullie ook?

Offerteaanvraag

Wil je meer informatie over dit bedrijfsuitje? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit online bedrijfsuitje kunnen jullie spelen vanaf elke locatie! 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen