Zomeruitjes in Groningen

Tijdens de zomer komt het zonnetje vaak tevoorschijn en dan wil je lekker buiten zijn! Wil jij een bedrijfsuitje in Groningen boeken in de zomer? Geniet van de mooie straatjes en stadsparken van Groningen. Op deze pagina geven wij onze favoriete outdoor zomeruitjes weer. Ga je voor een actief stadsspel, een sportief bedrijfsuitje op het strand of ga je liever voor een ontspannende rondvaart? Ontdek Groningen tijdens een bedrijfsuitje in de stad.

een outdoor bedrijfsuitje organiseren in Groningen

Ben je op zoek naar een outdoor bedrijfsuitje in Groningen? Het is zomer en daarom is het weer tijd voor een gezellig bedrijfsuitje in de buitenlucht. Maak jouw team sterker, hechter en energieker tijdens een van onze teambuilding activiteiten in Groningen. Geniet van de omgeving, het spel en je collega’s tijdens onze uitdagende stadsspellen. Wil je een stadsspel combineren met een diner in een gezellige horecalocatie? Laat ons je wensen weten en wij van Uitjesbureau Groningen organiseren met alle plezier een bedrijfsuitje in de zomer voor je!

onze top 3 zomeruitjes

Het is tijd om er op uit te gaan met je collega’s tijdens een van onze actieve outdoor stadsspellen in Groningen. Geniet van de warme zomer zon in je gezicht en ga samen met je teamgenoten voor de winst. Uitdagende opdrachten, hersenkrakers en foto -en video opdrachten komen voorbij tijdens onze gps gestuurde games. Tijdens een stadsspel wandel je ongeveer 5 km door het centrum van de stad. 

Charity Escape Groningen

Met het bedrijfsuitje Charity Escape in Groningen combineer je een actief teamuitje met het ondersteunen van een goed doel. We noemen dit een MVO-uitje. De afkorting staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Voor welk goed doel gaan jij en je collega’s zich inzetten? Onze Charity Stemwijzer helpt je hiermee op weg als jullie het zelf nog niet weten. Boven alles is dit een gezellig en spannend bedrijfsuitje in Groningen waarbij er alleen maar winnaars zijn!  

Geheimen van Groningen

Tijdens dit actieve en leerzame stadsspel Geheimen van Groningen ontdek je steeds meer interessante weetjes over de Martinistad. Weet je bijvoorbeeld waarom Groningers ‘Mollebonen’ worden genoemd? En wat is d’Olle Grieze? Tijdens dit bedrijfsuitje krijg je er alles over te horen! Tegelijkertijd wandel je ook nog eens met je team door de mooie, oude binnenstad. Ontdek alle leuke weetjes en geheimen die Groningen rijk is en boek deze teambuilding activiteit.

Monopoly streets Groningen

Het Monopoly Streets bedrijfsuitje in Groningen is een stadsspel waarbij alles draait om vastgoed, macht, geld, teambuilding en strijd. Samen met je teamgenoten ga je proberen om de grootste, de mooiste en meest bekende gebouwen en straten van Groningen te veroveren. Misschien is jouw team straks de trotse eigenaar van de Martinitoren, de pittoreske Folkingestraat of een prachtig grachtenpand aan het Lage der A. Een perfect bedrijfsuitje in de zomer in Groningen.

Bedrijfsuitjes in de zomer in Groningen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje tijdens de zomer in het bruisende centrum van Groningen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte outdoor teamuitje in Groningen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij streven naar een reactie binnen 1 werkdag.

nog meer zomeruitjes in Groningen

wie is de mol the official game

Eén ding is zeker tijdens dit spannende stadsspel in Groningen: niemand is te vertrouwen. Op wie kun je rekenen en wie blijkt er niet helemaal eerlijk te zijn? Wij hebben in samenwerking met IDTV een unieke citygame ontwikkeld, het Wie is de Mol bedrijfsuitje. Wij zijn er bijzonder trots op dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats en geluidseffecten mogen gebruiken voor ons Wie is de Mol bedrijfsuitje.

Escape city in Groningen

Een spannend en actief stadsspel in Groningen! Samen met je collega’s gaan jullie verdeeld in teams op pad door Groningen. Tijdens de wandeling komen jullie langs  bezienswaardigheden als De Vismarkt, Het Forum van Groningen en natuurlijk de Grote Markt met de beroemde Martinitoren. Laat je niet te veel afleiden door al het moois, het doel is juist om uit die mooie stad te ontsnappen. Houd dat goed in je achterhoofd!

Penoze stadsspel in Groningen

Penoze in Groningen is een spannend en actief teamuitje dat zich afspeelt in het bruisende centrum van Groningen. Door een vervelende samenloop van omstandigheden maken jij en je collega’s deel uit van een grote drugsdeal. Jullie zijn zomaar in het bezit gekomen van 1000 kg cocaïne. En ja, leg dat maar eens uit. Het is de bedoeling dat jullie zo snel mogelijk van deze drugs afkomen, maar hoe ga je dat aanpakken? Boek nu de spannende game Penoze.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen