Voorjaarsuitjes in Groningen

Als het zonnetje in de eerste lente maanden weer vaker tevoorschijn komt wil je toch lekker buiten zijn? Boek dan een bedrijfsuitje in Groningen tijdens het voorjaar! Geniet van de mooie straatjes en parken van Groningen. Op deze pagina geven wij onze favoriete outdoor voorjaarsuitjes weer. Ga je voor een actief stadsspel, een sportief bedrijfsuitje in een van de vele parken of ga je liever voor een ontspannende rondvaart door de Groningse diepen? Laat ons je wensen weten en samen kijken we naar de opties.

Organiseer een outdoor bedrijfsuitje in Groningen

Ben je op zoek naar een outdoor bedrijfsuitje in Groningen in het voorjaar? Nu de lente is begonnen is het weer tijd voor een gezellig bedrijfsuitje in de buitenlucht. Maak jouw team sterker, hechter en energieker tijdens een van onze teambuilding activiteiten in Groningen. Geniet van de omgeving, het spel en je collega’s tijdens onze uitdagende stadsspellen. Wil je een stadsspel combineren met een borrel of heerlijk diner in een gezellige horecalocatie? Laat ons je wensen weten en wij van Uitjesbureau Groningen organiseren het graag voor je!

onze top 3 voorjaarsuitjes

Het is tijd om er op uit te gaan met je collega’s tijdens een van onze actieve stadsspellen in Groningen. Geniet van het frisse lente zonnetje in je gezicht en ga samen met je teamgenoten voor de winst. Uitdagende opdrachten, hersenkrakers en foto -en video opdrachten komen voorbij tijdens onze gps gestuurde games. Onze stadsspellen zijn actief, maar niet sportief. Je wandelt tijdens een stadsspel ongeveer 5 km. 

Geniet van cultureel groningen

Leer tijdens dit culturele bedrijfsuitje in Groningen ook wel de Martinistad, in al zijn pracht kennen. Terwijl jij en je collega’s met een stadsgids door het bruisende centrum van Groningen wandelen die alle hotspots laat zien krijgen jullie alles te weten over ‘De Metropool van het Noorden’. Uiteraard pakken we een museum mee en na het museumbezoek volgt er een lunch. Daarna is het tijd voor een van onze uitdagende stadsspellen. Ontdek Cultureel Groningen tijdens dit dag arrangement.

Penoze stadsspel groningen

Dit misdaadspel Penoze in Groningen is een spannend en actief teamuitje dat zich afspeelt in het bruisende centrum van Groningen. Hoe alle ellende is ontstaan: door een vervelende samenloop van omstandigheden maken jij en je collega’s deel uit van een grote drugsdeal. Jullie zijn nu zomaar ineens in het bezit gekomen van 1000 kg cocaïne. En ja, leg dat maar eens uit. Het is de bedoeling dat jullie zo snel mogelijk van deze drugs afkomen, maar hoe ga je dat aanpakken? Wat kunnen jullie hier als team op verzinnen?

Monopoly Streets stadsspel

Jij en je collega’s zijn op deze dag de nieuwe vastgoed-koningen en koninginnen van Groningen. Net als in het bordspel Monopoly is het zaak om de mooiste straten en gebouwen van de Martinistad te veroveren en daarmee de concurrentie uit te schakelen. Door het uitvoeren van de opdrachten die je tegenkomtkomen de centen binnen. Met dat geld creëer je de mogelijkheid om de mooiste gebouwen en straten van Groningen op te kopen. Op die manier verover je stapje bij beetje de binnenstad van ‘Grunn’.

bedrijfsuitjes in het voorjaar in Groningen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in het voorjaar in Groningen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in het voorjaar in Groningen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer voorjaarsuitjes

wie is de mol the official game

Eén ding is zeker tijdens dit spannende stadsspel in Groningen: niemand is te vertrouwen. Op wie kun je rekenen en wie blijkt er niet helemaal eerlijk te zijn? Wij hebben in samenwerking met IDTV een unieke citygame ontwikkeld, het Wie is de Mol bedrijfsuitje. Wij zijn er bijzonder trots op dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats en geluidseffecten mogen gebruiken voor ons Wie is de Mol bedrijfsuitje.

Charity Escape Stadsspel

Met hetbedrijfsuitje Charity Escape in Groningen combineer je een actief teamuitje met het ondersteunen van een goed doel. We noemen dit een MVO-uitje. Voor welk goed doel gaan jij en je collega’s zich inzetten? Onze Charity Stemwijzer helpt je hiermee op weg als jullie het zelf nog niet weten. Boven alles is dit een gezellig en spannend bedrijfsuitje in Groningen waarbij er alleen maar winnaars zijn!  

Expeditie Robinson game

Heb je altijd al eens in de schoenen willen staan van de deelnemers van het tv-programma Expeditie Robinson? Met het Expeditie Robinson bedrijfsuitje in Groningen werk je samen met je collega’s aan een stukje teambuilding. Jullie krijgen verschillende opdrachten die jullie fysiek en mentaal uitdagen om tot grote resultaten te komen. Samenwerken en creatief denken helpen om de opdrachten te volbrengen.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen