Typisch Groningen

Het centrum van Groningen is dé ultieme locatie om een bedrijfsuitje te organiseren. Er is van alles te beleven en te zien. Wat dacht je van de Martinitoren, die wel 97 meter hoog is! Als je die wil beklimmen moet je van sterke huize komen. De gezellige restaurants op De Grote Markt zijn geweldig als startlocatie of om een dinerspel te organiseren. Ontdek het centrum te voet of vaar met een (overdekte) borrelboot door de Groningse diepen. Bekijk hier al onze typisch Groningse bedrijfsuitjes. 

Organiseer een teamuitje in Groningen

Groningen staat natuurlijk bekend om de prachtige monumentale panden zoals De Martinitoren , de gezellige binnenstad met musea als het Groninger Museum of het GRID Grafisch Museum en de smaakvolle restaurants op De Grote Markt. Er is genoeg te zien en te beleven in deze Parel van het Noorden en daarom helemaal geschikt als locatie voor jullie bedrijfsuitje. Met een stadsspel wandel je door de stad en kom je langs de mooiste plekken van Groningen terwijl je een uitdagend spel speelt. Ontdek de culturele kant van Groningen tijdens het dag arrangement Geniet van Cultureel Groningen. Of speel samen met je collega’s een leuk dinerspel in een van de vele horecalocaties die Groningen rijk is. Tijdens een dinerspel geniet je van een overheerlijk driegangendiner terwijl je tussen de gangen door een leuke game speelt. Wij bieden verschillende soorten dinerspellen aan in diverse thema’s.

Onze top 3 typisch Groningse bedrijfsuitjes

Ontdek cultureel groningen

Leer tijdens dit culturele bedrijfsuitje in Groningen ook wel de Martinistad, in al zijn pracht kennen. Terwijl jij en je collega’s met een stadsgids door het bruisende centrum van Groningen wandelen die alle hotspots laat zien krijgen jullie alles te weten over ‘De Metropool van het Noorden’. Uiteraard pakken we een museum mee en na het museumbezoek volgt er een lunch. Daarna is het tijd voor een van onze uitdagende stadsspellen. 

escape city groningen

Een spannend en actief stadsspel in Groningen! Samen met je collega’s gaan jullie verdeeld in teams op pad door Groningen. Tijdens de wandeling komen jullie langs mooie bezienswaardigheden als De Vismarkt, Het Forum van Groningen, de Broerstraat en natuurlijk de Grote Markt met de beroemde Martinitoren. Laat je niet te veel afleiden door al het stedenschoon, het doel is juist om uit die mooie stad te ontsnappen. Houdt dat goed in je achterhoofd!

escape dinner game groningen

Terwijl jullie van een driegangendiner genieten, spelen jij en je collega’s een bloedstollend spannende escape game aan tafelKun jij goed overweg met cryptische aanwijzingen? Laat je verborgen talenten zien en verbaas je collega’s! Wellicht ben je extreem goed in het bij elkaar zoeken van de juiste puzzelstukjes om dit spel op te lossen. Samenwerking is tijdens dit teamuitje de sleutel tot succes. Het maakt dit dinerspel in Groningen tot het perfecte teambuilding uitje.   

bedrijfsuitjes in Groningen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Groningen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Groningen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer typisch Groningse uitjes

walking dinner groningen

Een Walking Dinner biedt eigenlijk alles wat een culinair teamuitje moet hebben: het is actief, sociaal, origineel en daarbij wordt er ook nog eens lekker gegeten. Tijdens deze Walking Dinner leer je de meest mooie en bijzondere plekjes van Groningen kennen. Samen met je collega’s geniet je van een overheerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurants in het centrum van Groningen. Tijdens een Walking Dinner is er geen vaste tafelschikking. Op deze manier kom je elke keer met iemand anders in gesprek, bijvoorbeeld met de collega’s die je soms wat minder ziet.

wie is de mol bedrijfsuitje

Eén ding is zeker tijdens dit spannende stadsspel in Groningen: niemand is te vertrouwen. Op wie kun je rekenen en wie blijkt er niet helemaal eerlijk te zijn? Wij hebben in samenwerking met IDTV een unieke citygame ontwikkeld, het Wie is de Mol bedrijfsuitje. Wij zijn er bijzonder trots op dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats en geluidseffecten mogen gebruiken voor ons Wie is de Mol bedrijfsuitje. Zelfs de welbekende eindtest met 10 vragen over het doen en laten van de Mol zal niet ontbreken tijdens dit geweldige bedrijfsuitje in Groningen.

monopoly streets dinerspel

Het Monopoly Streets bedrijfsuitje in Groningen is een stadsspel waarbij alles draait om vastgoed, macht, geld, teambuilding en strijd. Samen met je teamgenoten ga je proberen om de grootste, de mooiste en meest bekende gebouwen en straten van Groningen te veroveren. Misschien is jouw team straks de trotse eigenaar van de Martinitoren, de pittoreske Folkingestraat of een prachtig grachtenpand aan het Lage der A. Maar kijk uit: net als in het bordspel zijn er ook nog de Algemeen Fonds en Kanskaarten tijdens dit spannende stadsspel. Deze kaarten kunnen voor of tegen je werken.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen