Kerst- en winteruitjes in groningen

Je weet dat het tijd is voor een binnen activiteit in Groningen wanneer de frisse maanden zijn aangebroken. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje tijdens de kerst en winter van 2023/2024? Dan ben je bij Uitjesbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vind je onze favoriete binnen activiteiten zoals verschillende dinerspellen, escape games en workshops! Laat ons je wensen weten en wij organiseren een geweldig indoor bedrijfsuitje voor je tijdens de koude  wintermaanden.

een indoor bedrijfsuitje organiseren in Groningen

Ben je op zoek naar een indoor bedrijfsuitje in Groningen? Het wordt weer vroeger donker, de binnenstad van Groningen ligt bezaaid met oranje en rode bladeren van de bomen en de terrassen worden in de opslag geplaatst om te overwinteren. Dat betekent dat het weer tijd is voor sfeervolle avonden met gezellig kaarslicht en natuurlijk een spannend dinerspel! Tijdens een dinerspel wordt er tussen de gangen van een driegangendiner een uitdagende game gespeeld. Ons aanbod van dinerspellen is ruim en hier vertellen we je graag uitgebreid over. Ga je voor een actief, spannend of een hilarisch spel? De keuze is aan jou! Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils!

onze top 3 Kerst- en winteruitjes

Het is tijd voor ontspanning en gezelligheid samen met je collega’s in Groningen. Geen zin in kans op regen tijdens een outdoor teambuilding activiteit? Tijdens onze dinerspellen ben je verzekerd van droge kleding én een heerlijk driegangendiner in een gezellige horecalocatie in het centrum van Groningen. Hier vind je onze top 3 van uitdagende winteruitjes in Groningen!

Moorddiner in groningen

Een teamuitje in Groningen waar spanning en ontspanning samenkomen. Eis een moord gepleegd en jij en je collega’s moeten deze bizarre zaak oplossen! Door middel van rollenspel, een script en kostuums moet je erachter zien te komen wie deze moord op zijn of haar kerfstok heeft. Wie heeft er een sluitend alibi? Ben jij in staat om de moordenaar te ontmaskeren? Een oude rot in het vak leidt dit onderzoek en zal er hoogstpersoonlijk op toezien dat iedereen haarfijn aan de tand wordt gevoeld. 

Charity escape groningen

Met het bedrijfsuitje Charity Escape in Groningen combineer je een actief teamuitje met het ondersteunen van een goed doel. We noemen dit een MVO-uitje. De afkorting staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Voor welk goed doel gaan jij en je collega’s zich inzetten? Onze Charity Stemwijzer helpt je hiermee op weg als jullie het zelf nog niet weten. Boven alles is dit een gezellig en spannend bedrijfsuitje in Groningen waarbij er alleen maar winnaars zijn!  Wij doneren voor elke deelnemer 5 euro aan het goede doel.

Hou van holland dinerspel

Tijdens dit bedrijfsuitje in Groningen spelen jij en je collega’s de welbekende spellen van het Tv-programma Ik Hou van Holland. Iedereen weet dat dit spel draait om lachen, gieren, brullen, maar ondertussen strijden de teams ook om de felbegeerde overwinning! De mooie combinatie van heerlijk met elkaar dineren en tussendoor een spel spelen is de sleutel tot gezelligheid en bezorgt jullie gegarandeerd een geweldige avond in Groningen waar nog lang over nagepraat zal worden! 

Bedrijfsuitjes in Groningen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje tijdens de kerst en winter in het bruisende centrum van Groningen? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte indoor teamuitje in Groningen te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer bedrijfsuitjes

wie is de mol the official game

Eén ding is zeker tijdens dit spannende stadsspel in Groningen: niemand is te vertrouwen. Op wie kun je rekenen en wie blijkt er niet helemaal eerlijk te zijn? Wij hebben in samenwerking met IDTV een unieke citygame ontwikkeld, het Wie is de Mol bedrijfsuitje. Wij zijn er bijzonder trots op dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats en geluidseffecten mogen gebruiken voor ons Wie is de Mol bedrijfsuitje.

virtual reality dinerspel

Dit VR Dinerspel is een spannend en actief bedrijfsuitje in Groningen waarbij je jouw collega’s op een heel andere manier leert kennen. Je stapt een virtuele wereld in, waarin je jouw avatar (je virtuele karakter) en die van je collega’s ontdekt! Jij en je collega’s vormen samen een team waarin jullie door samenwerking, duidelijke communicatie en begrip voor elkaar te tonen tijdens de mini-games kans maken om het spel te winnen.

Monopoly streets dinerspel

Het Monopoly Streets dinerspel is een teamuitje in Groningen dat ontspanning en spanning combineert! Tijdens dit actieve stadsspel draait alles om macht, geld, creativiteit en samenwerking. Waan jezelf een grote vastgoedmagnaat op de Groningse woningmarkt. Verover door middel van het voltooien van uitdagende opdrachten de mooiste straten en pleinen van de Martinistad. Zorg dat je niet eindigt in de gevangenis!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen