De leukste teamuitjes in Groningen 2024!

Bedrijfsuitje Groningen dineren quiz

Groningen biedt niet alleen een prachtige omgeving, maar ook diverse mogelijkheden voor bedrijfsuitjes die zowel zakelijk als vermakelijk zijn. Ontdek de charme van de stad en versterk de band met je collega’s tijdens deze unieke teambuilding-ervaringen. In dit blog kijken we naar enkele opwindende bedrijfsuitjes die Groningen te bieden heeft in 2024.

Vergaderen en stadsspel in Groningen

Vergaderen en Stadsspel

Combineer het zakelijke met het plezierige tijdens het arrangement Vergaderen en Stadsspel in Groningen. De dag begint met vergaderingen en workshops, gevolgd door een vermakelijk stadsspel in het centrum van Groningen. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor deze dag op maat kan worden samengesteld voor een optimale teambuilding-ervaring.

Bedrijfsuitje Groningen charity dinner

Charity Escape Groningen

Zet je in voor het goede doel en beleef een gezellig en spannend bedrijfsuitje met Charity Escape in Groningen. Dit MVO-uitje combineert actie met het ondersteunen van een zelfgekozen goed doel. De escape game in het oude centrum van Groningen test niet alleen jullie vaardigheden, maar draagt ook bij aan een maatschappelijk doel. Een win-win situatie!

Monopoly streets Groningen

Stort je in de wereld van vastgoed, macht en teambuilding met het Monopoly Streets bedrijfsuitje in Groningen. Verover de binnenstad van ‘Grunn’ door strategisch vastgoed te kopen en uitdagende opdrachten uit te voeren. De Algemeen Fonds- en Kanskaarten voegen een extra dimensie toe, waardoor het spel tot het laatste moment spannend blijft.

Pubquiz in Groningen

Test je algemene kennis en geniet van een humoristische quizavond met het bedrijfsuitje Pubquiz in Groningen. Onder het genot van een drankje en hapje worden teams gevormd en de algemene kennis op de proef gesteld. Dit gezellige teamuitje bevordert samenwerking en teambuilding, met de mogelijkheid om persoonlijke bedrijfsvragen toe te voegen voor een unieke touch.

Of je nu kiest voor een combinatie van vergaderen en stadsspel, een MVO-uitje met Charity Escape, een vastgoedavontuur met Monopoly Streets, of een gezellige Pubquiz, Groningen biedt diverse teamuitjes die zowel vermakelijk als verbindend zijn. Ontdek de stad op een unieke manier en versterk de teamgeest tijdens deze leukste teamuitjes in 2024!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen