Gamification: Office Escape Game Groningen

» Uitje » Gamification-office-escape-game-groningen

escape gamification

Ontsnap tijdens de Office Escape Game in Groningen van kantoor! Jij en je collega’s zitten plotsklaps opgesloten en aan jullie de taak om binnen anderhalf uur te ontsnappen. Werk aan de teambuilding tijdens deze spannende escape game. Is jouw team bestand tegen de spanning die dit spel met zich meebrengt?  

Inclusief

  • Professionele presentator/coach  
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking  
  • Originele teambuilding  
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

Chat met ons

Teambuilding game op kantoor in Groningen | Office Escape 

Stel je even het volgende scenario voor: het is vrijdag en bijna 17.00. Het was een drukke week, maar nu is het bijna tijd om naar huis te gaan. Even douchen en daarna gezellig eten en borrelen met vrienden in de bruisende binnenstad van Groningen, tijd voor ontspanning. Maar dan gaat het ineens mis: de computers van het bedrijf worden gehackt en nu zitten jij en je collega’s zomaar vast op het kantoor! De leuke avond dreigt in het water te vallen. Hoe gaan jullie dit samen oplossen? Hoe kom je eruit? Jij en je team krijgen door middel van verschillende opdrachten anderhalf uur de tijd om uit deze akelige situatie te ontsnappen.  

Wat kun je verwachten tijdens de Office Escape Game in Groningen? 

De deelnemers krijgen een tablet waarop verschillende uitdagende en spannende opdrachten uitgevoerd moeten worden. Met aanwijzingen uit de omgeving en van de tablet moeten jullie de codes te kraken. Door hechte samenwerking kunnen jullie ontsnappen. Lukt het jou en je collega’s om binnen de tijd de vrijheid terug te winnen? Bedenk samen hoe deze situatie op te lossen en wie weet stapt jouw team als winnaar uit de strijd.  

De Office Escape Game in Groningen is geschikt voor diverse doeleinden. Ben je bezig om een introductieprogramma voor nieuwe medewerkers te ontwikkelen? Of ben je bezig met het analyseren van social skills in een recruitment programma? Deze gamification game is hier perfect voor geschikt. Boek dit gamification groepsuitje waarin op een speelse manier het menselijke gedrag in de positieve richting wordt gestuurd. Dit bedrijfsuitje is geheel naar wens samen te stellen. Het kan op kantoor worden gespeeld maar ook op een andere gewenste locatie in Groningen. Lunch vooraf? Borrel of diner na het spel? Alles is mogelijk.  

Offerteaanvraag

Denk je dat jouw team zo goed op elkaar zijn ingespeeld dat jullie deze spannende escape game door goede samenwerking met succes kunnen volbrengen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is behalve in Groningen ook te boeken in andere grote steden van Nederland zoals Zwolle, Utrecht en Rotterdam.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator/coach  
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking  
  • Originele teambuilding  
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

050 - 307 00 13

Stuur ons een bericht

Chat met ons

8.3
Reviews 376 beoordelingen klanten vertellen